Activități nonformale Teasc

Activități nonformale - „1 Iunie- Ziua Internațională a Copilului“
Proiectul „Învățământ de calitate pentru viitorul copiilor noștri în județul Dolj“ a programat, în luna mai, ateliere de creație pentru elevii și preșcolarii din grupul țintă.
Atelierele intitulate sugestiv „1 Iunie- Ziua Internațională a Copilului“ au avut ca scop stimularea creativității și a spiritului de observație, dar și dezvoltarea unor abilități motrice și a îndemânării. Totodată, facilitatorii au pus accent pe socializarea celor mici și pe crearea de relații sociale în cadrul grupului, dar și a empatiei și a relațiilor de susținere între colegi.
Concret, în cadrul atelierelor, elevii și preșcolarii au lucrat în funcție de nivelul de dezvoltare și de nevoile specifice vârstei. Astfel, preșcolarii au realizat un suport pentru creioane din materiale reciclabile.

Image
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2020 Și eu învăț! - Proiect european