Atelier de Teatru forum – Colegiul de Industrie Alimentara

Elevii s-au distrat, s-au jucat și au improvizat în cadrul unui atelier de teatru forum. După ce au aflat care este specificul teatrului forum și prin ce se diferențiază de teatrul clasic, elevii au devenit actori pentru o zi. Cinci dintre ei, mai curajoși, au fost actori principali ai piesei „Dimineața în pădure“. Trei au jucat rolul opresatorilor – Lupul, Vulpoiul și Vulturul, iar ceilalți doi au fost opresații – Veverița și Iepurașul. Ceilalți participanți la atelier au avut o surpriză. Au intrat pe scenă ca Spect-actori, intervenind pentru schimbarea cursului poveștii.
Piesa „Dimineața în pădure“ a avut ca temă opresiunea celor slabi şi nevinovaţi de către cei puternici şi ignoranţi, iar la finalul reprezentației, elevii au identificat momente din viața lor când ei sau alte persoane au fost opresate și cum au intervenit.
Image
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2020 Și eu învăț! - Proiect european