Luna concursurilor în Dolj
Luna mai a fost o lună a concursurilor pentru elevii din școlile partenere ale proiectului „Învățământ de calitate pentru viitorul copiilor noștri în județul Dolj“.
Concursul de Povești a avut loc pe 13 mai în toate școlile partenere și s-a adresat elevilor din clasele pregătitoare și I-IX. Dacă sarcina elevilor de la clasa pregătitoare a fost mai ușoară, ei lucrând cu abțibilduri, elevii de la clasele I-IX au avut de îndeplinit o misiune puțin mai dificilă- să răspundă la 20 de itemi pe baza unui text adaptat vârstei participanților.
Patru zile mai târziu, pe 17 mai, elevii din clasele pregătitoare și I-IX și-au testat cunoștințele la matematică. Ca și la Povești, cei mai mici dintre concurenți au lucrat cu abțibilduri, în timp ce colegii mai mari, dar tot de la învățământul primar au rezolvat 20 de itemi. Elevii din clasele V-IX au avut de rezolvat 15 itemi.
Câștigătorii concursurilor vor primi pachete cu cărți sau locuri în tabără.
Image
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2021 Sieuinvat.ro - toate drepturile rezervate